Ο 780 έχει διαφορετική γνώμη…

 ι βάρδοι λένε πως είναι ένα μέρος ακαταμάχητης ομορφιάς, οι κάτοικοι του οποίου ζουν πέρα από τα συνηθισμένα όρια. Μα αυτά είναι θρύλοι… Το πεδίο της μάχης δεν κλονίζεται από το μεθυστικό τραγούδι των βαλκυριών, καθώς διαλέγουν τους πιεσμένους ήρωες … 



Σμήνη από μύγες και πτωματοφάγα 
όρνια κυριαρχούν εδώ…

Ένας κόσμος Ήλιου και βαρβαρότητας, μύθων και τεράτων. Ένας άχρονος κόσμος ατέρμονης λάμψης και ασταμάτητης αιματοχυσίας. 

Στη γη αυτή της Κάλικουμ , το βασίλειο της Ποτοκερασίας  δέχεται επίθεση από το βαρβαρικό της Λευκής πολιτείας .Την κατακτητική επίθεση ηγείται ο κτηνώδης πρίγκηπας Ανουμβρις, με βλέψεις να πάρει το θρόνο του Πολεμάρχου 780  βασιλιά των Ελ.

Όμως ο 780 έχει διαφορετική γνώμη…
Από το γήινο κόσμο μεταφέρεται αναπάντεχα στη Κάλικουμ...  
Καταιγίδα πόνου και μαρτυρίου περιμένουν τους επίδοξους τυράννους. Κραδαίνοντας το ηλιακό χάλκινο σπαθί του και αναβαίνοντας στο φτερωτό του πιστό άλογο Βίκτορ, o Πολέμαρχος 780  εξανεμίζει τους βαρβάρους, τιμωρεί την προδοσία, προκαλεί ευθέως τους θεούς των πατέρων του. 

Ο Πολέμαρχος 780  ξεκίνησε μια νέα προέλαση, τον Απρίλιο της χρονιάς που θα διανύσουμε, προέλαση εκδίκησης θα λέγαμε για την προηγούμενη ήττα του. 

Παράλληλα, φήμες (όπως ταιριάζει στους θρύλους) λένε πως επίκειται νέα επίδειξη επικής δύναμης από τον 
Πολέμαρχο 780 και μάλιστα σύντομα. 

Ίσως έτσι να αρμόζει στους Άρχοντες του Πολέμου... να περνούν από το νου  σαν διάτοντες αστέρες... αστραφτεροί, μεγαλοπρεπείς, μα σύντομοι... Το πέρας τους αφήνει γλυκιά μελαγχολία και νοσταλγία για τις ημέρες του φωτός και του χαλκού... Ωστόσο, βαθιά μέσα μας, νιώθουμε τον πυρήνα της πίστης μας στον Πολέμαρχο 780 να σκληραίνει όσο ποτέ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου